Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Hay to You

Jij wilt het beste voor je dieren. En Hay to You ook. Daarom levert Hay to You de beste kwaliteit weidehooi, luzerne, tarwestro en bodembedekkers.

Door vóór het maaien de kwaliteit van de producten te controleren, kan Hay to You garanderen dat deze geen schadelijk onkruid bevatten. En als dit ontdekt wordt, keurt Hay to You de partij direct af.

Paardenarts.nl-Business Partner- Hay to You - Dave en Robin Sanders - rjoleinvanderheijdenphotography-12
Dave en Robin Sanders van Sanders Fourage en Hay to You

“Wij van Hay to You zijn gespecialiseerd in het verkopen van geanalyseerde ruwvoeders. Elke partij ruwvoer is voorzien van een uitgebreide ruwvoeranalyse. Wij selecteren enkel partijen die laag in suikers zijn, zodat we een continue aanbod hebben van ruwvoerders met lage suikergehaltes. Hay to You biedt 100% garantie dat je ook echt de partij krijgt die bij de analyse hoort, zodat jij kunt vertrouwen op je ruwvoer en jij weet wat je dier eet!”

Sanders Fourage

Het moederbedrijf Sanders Fourage heeft jarenlange ervaring in ruwvoer en bodembedekkers en levert al jaren aan diverse gerenommeerde stallen en andere grootverbruikers, zoals de Beekse Bergen. Via de website Hay to You is deze topkwaliteit fourage binnen handbereik voor iedereen die het beste voor zijn dieren wil.

“Los van her ruwvoeraanbod deelt Hay to You een paar keer per jaar ook kennis via webinars over aansprekende thema’s met vakkundige sprekers. Graag delen wij onze kennis over gezonde voeding voor jouw paard, zodat jij een goede keuze kunt maken voor jouw dier(en). Dit doen we geheel kosteloos, want kennis is net als liefde, het wordt meer als je het deelt!”

Hay to You

Hay to You is dé partner voor gezonde voeding voor je dier. Eerlijk, open, meedenkend en service gericht. Ontdek op haytoyou.nl het gemak van online ruwvoer en bodembedekkers bestellen. Kies zelf wanneer Hay to You jouw producten op de door jouw gewenste locatie komt bezorgen. Hay to You wil haar klanten zoveel mogelijk laten genieten van hun dieren door de randzaken optimaal te regelen onder de noemer… met een hooivorkje liefde!

Bekijk ons aanbod in de webshop

Paardenarts.nl-Business Partner - Hay to You - Sample Box
De Sample Box van Hay to You

Sample Box

Test welke partij het beste is voor jouw dier!

Jij wilt natuurlijk het beste voor jouw dier. Het lekkerste en beste eten hoort daar ook bij. Het valt niet mee om uit al die verschillende aanbieders en partijen de juiste keuze te maken. Elk dier heeft andere voedingswaarden nodig en elk dier heeft een andere smaak! Daar heeft Hay to You iets op bedacht; de sample box. Zo kun jij testen welke partij het beste is voor jouw dier.

Meer informatie over de Sample Box

Hay to You
Vaartje 45 a
5712 BA Someren
info@haytoyou.nl
0497 - 64 24 70
0497 - 64 24 70