Logo Paardenartsnl

Business partners

Overzicht van onze partners

Zoetis

Geneesmiddelen voor paarden
Of je paard nu een topatleet of stalkameraad is, Zoetis geeft om zijn welzijn. Daarom bevat ons vooruitstrevende paardenproducten aanbod een uitgebreid gamma van vaccins, ontwormingsmiddelen en overige producten, vertrouwd door dierenartsen en paardeneigenaren.

Meer info

DiergeneesmiddelenOntwormingVaccins

Boehringer Ingelheim Animal Health Netherlands bv

Boehringer Ingelheim Animal Health heeft als doel het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe innovatieve producten om de gezondheid en welzijn van paarden te verbeteren.

Meer info

DiergeneesmiddelenPPIDVoedingssuplementen

Bonpard veterinair speciaalvoeder

Bonpard is ontwikkeld door voedingsdeskundige en dierenarts Anneke Hallebeek. Bonpard dieetvoeding is de ideale ondersteuning voor paarden met ziekten en lichamelijke problemen. Het bevordert het herstel en vermindert klachten.

Meer info

VoedingsadviesDieetvoedingVoedingssupplementen

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof

Er komt een dag dat uw paard of pony komt te overlijden. Een waardig afscheid neemt uw verdriet niet weg, maar kan wel bijdragen aan de verwerking van het verlies. Wij staan klaar om u daarbij te helpen.

Meer info

CrematoriaUitvaart

EFO Paardenverzekering

EFO Paardenverzekering is een onderlinge paardenverzekeraar zonder winstoogmerk. Persoonlijk contact is erg belangrijk en daarom hebben wij inspecteurs door heel Nederland, werkzaam in het gebied waar zij wonen.

Meer info

Verzekeringen

Leen Soldaat Horse Training Systems -
iDots Horse Products

iDots Horse Products is een productlijn van onder andere aquatrainers, stapmolens en overkappingen. Onze producten worden overal in Europa ingezet voor training en revalidatie van paarden. De afgelopen jaren groeide Leen Soldaat, mede door zijn totaalconcept, uit tot absolute aquatrainer specialist.

Meer info

RevalidatieTrainingssystemenOpleidingen

HorsFitShop

HorseFitShop is dé webshop waar je alles kunt vinden voor een fit en gezond paard. HorseFitShop voorziet in het grootste assortiment supplementen en verzorgingsproducten voor jouw paard.

Meer info

VoedingssupplementenVerzorgingsproducten

Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/