Logo Paardenartsnl

Business partners

Overzicht van onze partners

Bonpard veterinair speciaalvoeder

Bonpard is ontwikkeld door voedingsdeskundige en dierenarts Anneke Hallebeek. Bonpard dieetvoeding is de ideale ondersteuning voor paarden met ziekten en lichamelijke problemen. Het bevordert het herstel en vermindert klachten.

Meer info

VoedingsadviesDieetvoeding

Cavalor premium paardenvoeders- en supplementen

Cavalor staat voor een complete lijn aan paardenvoeding, supplementen en verzorgingsproducten. Al deze producten zijn het resultaat van jaren intens onderzoek en ontwikkeling, selectie van de beste ingrediƫnten, een strikt vastgelegde productiewijze en onophoudelijke kwaliteitscontroles.

Meer info

VoedingSupplementenCare producten

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof

Er komt een dag dat uw paard of pony komt te overlijden. Een waardig afscheid neemt uw verdriet niet weg, maar kan wel bijdragen aan de verwerking van het verlies. Wij staan klaar om u daarbij te helpen.

Meer info

CrematoriaUitvaart

Leen Soldaat Horse Training Systems -
iDots Horse Products

iDots Horse Products is een productlijn van onder andere aquatrainers, stapmolens en overkappingen. Onze producten worden overal in Europa ingezet voor training en revalidatie van paarden. De afgelopen jaren groeide Leen Soldaat, mede door zijn totaalconcept, uit tot absolute aquatrainer specialist.

Meer info

RevalidatieTrainingssystemenOpleidingen

EFO Paardenverzekering

EFO Paardenverzekering is een onderlinge paardenverzekeraar zonder winstoogmerk. Persoonlijk contact is erg belangrijk en daarom hebben wij inspecteurs door heel Nederland, werkzaam in het gebied waar zij wonen.

Meer info

Verzekeringen

Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/