Logo Paardenartsnl

Business partners

Overzicht van onze partners

Zoetis

Geneesmiddelen voor paarden
Of je paard nu een topatleet of stalkameraad is, Zoetis geeft om zijn welzijn. Daarom bevat ons vooruitstrevende paardenproducten aanbod een uitgebreid gamma van vaccins, ontwormingsmiddelen en overige producten, vertrouwd door dierenartsen en paardeneigenaren.

Meer info

DiergeneesmiddelenOntwormingVaccins

Boehringer Ingelheim Animal Health Netherlands bv

Boehringer Ingelheim Animal Health heeft als doel het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe innovatieve producten om de gezondheid en welzijn van paarden te verbeteren.

Meer info

DiergeneesmiddelenPPIDVoedingssuplementen

Bonpard veterinair speciaalvoeder

Bonpard is ontwikkeld door voedingsdeskundige en dierenarts Anneke Hallebeek. Bonpard dieetvoeding is de ideale ondersteuning voor paarden met ziekten en lichamelijke problemen. Het bevordert het herstel en vermindert klachten.

Meer info

VoedingsadviesDieetvoedingVoedingssupplementen

EFO Paardenverzekering

EFO Paardenverzekering is een onderlinge paardenverzekeraar zonder winstoogmerk. Persoonlijk contact is erg belangrijk en daarom hebben wij inspecteurs door heel Nederland, werkzaam in het gebied waar zij wonen.

Meer info

Verzekeringen

HorsFitShop

HorseFitShop is dé webshop waar je alles kunt vinden voor een fit en gezond paard. HorseFitShop voorziet in het grootste assortiment supplementen en verzorgingsproducten voor jouw paard.

Meer info

VoedingssupplementenVerzorgingsproductenUitrusting voor het paard

Dumea Agro Advies

Dumea Agro Advies analyseert de kwaliteit van ruwvoer en drinkwater en doet landbouwkundig grondonderzoek. Voor het optimaliseren van de voeding en verzorging van je paarden en de bemesting van de paardenweide.

Meer info

Ruwvoer onderzoekGrondonderzoek paardenweideDrinkwater onderzoek

Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/