Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Accura

Accura Administratie en Belastingadvies is een onafhankelijk advieskantoor. Wij begeleiden bedrijven in de regio Zwolle en Emmeloord, maar ook in de rest van Noordoost Nederland.

Onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen: daar doen we het voor. Als jonge en gedreven organisatie bieden we onze klanten een hoogwaardige dienstverlening, zonder daarbij het persoonlijke karakter uit het oog te verliezen. Je krijgt een vaste contactpersoon die jou en je bedrijf goed kent. Met een eigentijdse en gedreven aanpak, een jarenlange ervaring en een brede kennis in accountancy en fiscaliteit zijn wij jouw professionele partner voor financieel succes.

Fiscale aangifte, salarisadministratie, financiële administratie en bedrijfskundig advies

Ben je als mkb’er, starter of verantwoordelijke in een groter bedrijf op zoek naar administratief vakmanschap in Noordoost-Nederland? Accura Administratie en Belastingadvies verwerkt de boeken accuraat, en biedt het advies waar je om vraagt. Wij zijn breed georiënteerd en hebben specifieke kennis van de medische en paramedische praktijk.

 

Onze diensten voor medici en mkb

Accura Administratie en Belastingadvies is een veelzijdig administratiekantoor, gericht op alle branches in het mkb en de medische sector. Wij staan bekend om onze uitstekende service. Hoewel mkb’s, medici, paramedici en waarnemers onze specialiteit zijn, werken wij ook voor klanten in andere sectoren.

Of je nu een kleine starter bent of een gevestigd bedrijf leidt, wij staan voor je klaar om u te helpen groeien en succesvol te zijn. Onze aanpak is persoonlijk, ons advies deskundig en onze werkwijze efficiënt. Terwijl jij je kunt richten op het runnen van het bedrijf, zorgen wij ervoor dat de financiële zaken op orde zijn.

Meer informatie?

Wil je een afspraak maken, advies aanvragen of heb je een andere vraag voor ons?

Meer informatie & contact

Accura
Ploegstraat 7
8308 AA Nagele
info@accurabelastingadvies.nl
0527-262076