Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Aansprakelijkheid inhoud

Paardenarts.nl streeft ernaar dat alle informatie op deze website correct en actueel is en besteedt zorgvuldige aandacht aan het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie. Aan de juistheid of volledigheid van de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Paardenarts.nl en (eventuele) overige leveranciers van informatie aan deze website aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor kennelijke onjuistheden en onvolledigheden in de informatie of voor de schade die is ontstaan door gebruik van de informatie op deze website.

Paardenarts.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door derden. Paardenarts.nl bevat links naar andere websites. Paardenarts.nl is niet aansprakelijk voor het privacybeleid, dan wel de inhoud van deze websites.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om (zonder schriftelijke toestemming van Paardenarts.nl) artikelen over te nemen en/of te vermenigvuldigen.Dit betekent dat de artikelen niet exact of in vergelijkbare vorm op andere websites of in tijdschriften mogen worden geplaatst. Alle auteursrechten zijn eigendom van Paardenarts.nl. Fotomateriaal mag ook niet zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Het is wel toegestaan om een citaat van maximaal 40 woorden over te nemen, onder vermelding van brongegevens en een werkende hyperlink naar het volledige artikel op Paardenarts.nl. Eventueel gebruik van content en/of fotomateriaal is alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van Paardenarts.nl. Neem hiervoor contact op met info@paardenarts.nl.