Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Dumea Agro

Het belangrijkste voor de gezondheid en de conditie van elk paard is het dagelijkse ruwvoer en drinkwater. Inzicht in de kwaliteit helpt je de voeding beter af te stemmen op de behoefte van je dieren. Daardoor kun je in veel gevallen besparen op kostbare krachtvoeders en supplementen of zelfs gezondheidsproblemen voorkomen.

Dumea Agro is een onafhankelijk bureau voor grond- en gewasonderzoek. We analyseren ruwvoer-, water-, bodem- en mestmonsters voor de agrarische sector en de paardenhouderij. We staan dicht bij de praktijk. Dat merk je aan de praktische en overzichtelijke analyserapporten. Die bevatten alles wat je nodig hebt voor het overleg met je voeradviseur, de dierenarts of andere deskundigen.

Horse Feed Scan

 

Speciaal voor paarden hebben we de Horse Feed Scans ontwikkeld. Dit is ruwvoeronderzoek voor onder andere gras, hooi en graskuil. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten. De Quickscan is de basis en richt zich op suiker, energie, eiwit en vezels.

Daarnaast hebben we uitgebreidere pakketten waarmee je ook de verteerbaarheid, de conservering en gehaltes mineralen en sporenelementen onderzoekt.

Naar ruwvoer analysepakketten

Je kunt ook bij ons terecht voor drinkwateronderzoek, mestanalyses en landbouwkundig grondonderzoek voor de optimale bemesting van de paardenweide.

De onderzoeken kun je aanvragen via onze website. Je krijgt daarbij duidelijke instructies voor het nemen en verzenden van de monsters. Het is ook mogelijk gebruik te maken van een van onze professionele monsternemers. Met ons landelijke netwerk van monsternemers zijn we altijd in de buurt.

Wil je persoonlijk contact? Je kunt onze mensen op kantoor rechtstreeks benaderen, ze adviseren je graag.

Dumea Agro
Bornsestraat 24
7597 NE Saasveld
info@dumea-am.nl
0541 - 200100