Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Paardenarts.nl is erbij 14, 15 en 16 september a.s. op het Horse Event in Vijfhuizen! Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van de gezondheid van je paard, voeding en training? Ben je geïnteresseerd in leerzame clinics en demonstraties? 

Kom dan naar Horse Event!

 

Horse Event: het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland

Het is alweer de 17e  editie van Horse Event, hét event waar trends en vernieuwing centraal staan. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een verrassende en vernieuwende line-up voor je klaar staan.

Nieuwe locatie & line up

Het event is dit jaar verhuisd naar het veelzijdige Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Het terrein is ingedeeld in vier area’s:

  • Jeugd
  • Recreatie
  • Sport
  • Ondernemers

Iedere area heeft een eigen piste waarin clinics en shows elkaar afwisselen. Bijna alle disciplines komen aan bod. Zo zijn er de hoofdacts met Franse paardentrainer Pierre Fleury en Grand Prix- en showamazone Alizée Froment en andere bekende namen als: Annemarie van der Toorn, Britt Dekker, Bianca Schoenmakers, Joyce en Jaydee de Vos, Bastiaan de Recht en Feline de Jonge. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die er veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

Het volledige programma is vanaf 14 augustus te bekijken
op de website van Horse Event:

Naar programma

Bezoek Paardenarts.nl op het Ondernemers-/Kennisplein

Je vindt ons dit jaar tezamen met het NHK en de FNHO op het Kennis-/Ondernemersplein. Hier zijn de diverse (zorg)professionals vertegenwoordigd, waaronder dierenartsen, paardengebitsverzorgers/-tandartsen, fysiotherapeuten, hoefsmeden, zadelpassers, bitfitters en masseurs. Ook het Veterinair Museum van Dr. Helmut Ende zal hier natuurlijk niet ontbreken.

In de Ondernemers Piste kun je  de hele dag door interessante en leerzame clinics volgen over uiteenlopende gezondheidsonderwerpen, vragen stellen aan deskundigen en er je kennis testen.

Volg onze dagelijkse clinics in de Ondernemers Piste

Meer over onze clinics en activiteiten vind je op onze eventpagina:

Paardenarts.nl/horse-event-2018

 

Test je paardenkennis samen met je vrienden en geef je team op voor de NHK Kennisquiz op zondag 16 september

De uitgekozen teams zullen het tegen elkaar opnemen en strijden om een plek in de finale. Het winnende team mag naar huis met een prachtig prijzenpakket met daarin: een gebitsverzorging, 2 influenza entingen, fysiotherapiebehandeling en sportmassage voor het paard als ook een zadelpasservice en een keer bekappen of beslag door een hoefsmid. Paardenarts.nl voegt hieraan toe: een nauwkeurige weging met onze paardenweegschaal voor het hele team en hun paarden op 1 locatie naar keuze!

Meedoen?

LET OP:  Je kunt je team (van 2 tot maximaal 4 personen) nog opgeven t/m 31 augustus aanstaande via info@horse-event.nl. Meer informatie op de websites van:

NHK en Horse Event

 

WIN tickets!

Paardenarts.nl verloot deze maand  2×2 tickets voor het Horse Event. Meedoen? Houd onze Facebookpagina in de gaten!

 

 

Mis dit mooie event niet en bestel je tickets vandaag nog
mét € 3 korting in de voorverkoop:

 

Tickets bestellen