Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Is jouw merrie drachtig of wil je een veulentje fokken en wil je weten wat er allemaal op je af gaat komen? Of wil je gewoon meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan de story van merrie Ruby online. In dit verhaal krijg je een uniek inkijkje in het proces van het fokken van een veulen, met unieke observatiebeelden in de kraamstal.

Real life

We volgen Ruby vanaf het moment van drachtig worden tot en met de geboorte van haar derde veulen. De afgelopen periode hebben we samen met de eigenaar en dierenarts veel informatie verzameld over dit onderwerp. Vanuit de story kun je voor meer informatie over deelonderwerpen eenvoudig doorklikken naar diverse kennisartikelen. Het verhaal van Ruby is real life en het hele (gynaecologie)traject wordt begeleid door ervaren paardenartsen.

Ruby is rond middernacht (6 op 7  mei) bevallen! Na een vlotte bevalling is ze moeder geworden van een prachtig hengstveulen, genaamd Masterpiece. De geboorte was live te volgen via speciale opname-  en observatieapparatuur en is ook terug te zien in deze story. Bekijk de laatste ontwikkelingen in de story en volg de updates via Facebook!

Lees hier de story van Ruby

Naar observatie in kraamstal

Blijf op de hoogte via Facebook

 

Paardenarts.nl Stories
Meer persoonlijke verhalen lezen? Volg stories op Paardenarts.nl en via Facebook. Stories zijn waargebeurde en persoonlijke levensverhalen waarbij de nadruk ligt op het op een luchtige manier in beeld brengen van (veterinaire) casussen, met links naar diverse gerelateerde kennisartikelen.