Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

 

Donderdag, 30 april 2015 

Paardenarts.nl breidt uit met Tandheelkunde Kennisbank

Het gebit van een paard is erg belangrijk. Daarom is het cruciaal dat de paardenhouders weten hoe ze deze goed moet verzorgen. Dit aspect van de paardenverzorging wordt vaak onderschat. Terwijl een goed functionerend paardengebit erg belangrijk is voor een gezond spijsverteringsproces en voor een plezierige samenwerking met je paard. Daarom is het belangrijk om paardenhouders goed te informeren over gebitsverzorging en -gerelateerde aandoeningen. Hiervoor heeft Paardenarts.nl de Tandheelkunde Kennisbank opgezet. Hier vinden paardenhouders kennisbankartikelen over gebitsverzorging.

Paardenarts.nl is begonnen met een Veterinaire Kennisbank. De kennisbankartikelen in de Veterinaire Kennisbank worden inmiddels bijna 40.000 keer per maand geraadpleegd. De paardenhouder vindt deze kennisbankartikelen middels diverse nummer-1 noteringen in Google op zoektermen als ‘gebit paard’, ‘zomereczeem’, ‘hoefbevangenheid’ en ‘maagzweer paard’. In navolging op dit succes komen er nu nieuwe onderdelen bij, zoals de Tandheelkunde Kennisbank. De artikelen in de Tandheelkunde Kennisbank worden ontwikkeld en geschreven door paarden(tand)artsen en vormen zo een betrouwbare bron van informatie.

De website heeft ook een optie om gemakkelijk paardenklinieken, -praktijken en -artsen kunnen vinden op o.a. hun dienstverlening, De Paardenarts: Locator. Nieuw is de ‘Vind-een-kliniek’-functie naast gerelateerde kennisbankartikelen. Zo worden paardenpraktijken en -klinieken die tandheelkundige zorg aanbieden weergegeven naast onderwerpen als ‘Het paardengebit’ en ‘EOTRH’.

Over Paardenarts.nl

Paardenarts.nl is een uniek kennisplatform voor paardenhouders, door paardenartsen. Paardenarts.nl heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een serieus kennisplatform waar veel paardenhouders inmiddels hun weg weten te vinden naar kwalitatieve en betrouwbare online informatie over paardengezondheid en -welzijn. De vraag naar deze informatie blijkt groot, gezien het snel stijgende aantal bezoekers. Middels een nieuwsbrief en Facebookpagina worden bezoekers op de hoogte gehouden van nieuwe en seizoensgebonden artikelen.

————————————————————————————————————–

Voor meer informatie of aanvullend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Bedrijf:   Paardenarts.nl
Contactpersoon:   Joost Extercatte
Telefoonnummer:   038 – 337 3804
E-mailadres:   joost@paardenarts.nl
Website:   www.paardenarts.nl
Facebook:   www.facebook.com/Paardenarts.nl
Video:   www.paardenarts.nl/video-paardenarts-nl-1-minuut/

Tandheelkunde Kennisbank: www.paardenarts.nl/tandheelkunde-kennisbank