Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

EFO Paardenverzekering

EFO is een onderlinge paardenverzekeraar. Wij zijn er voor onze leden en hebben geen winstoogmerk. Als onderlinge paardenverzekeraar vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heeft EFO Paardenverzekering inspecteurs door heel Nederland. Zij zijn werkzaam in het gebied waar zij wonen.

“Ons werk is gebaseerd op vertrouwen. Wij zijn het aanspreekpunt voor EFO Paardenverzekering en ons advies is zeer persoonlijk. Het belangrijkste? Dat we zelf paardenliefhebbers zijn, of beter gezegd: we wijden ons volledig aan het bestaan van paarden” aldus onze inspecteurs.”

Onze missie (waar staan we voor)

Paardeneigenaren ontzorgen met paardenverzekeringen en advies zodat ze zo optimaal mogelijk van hun passie, voor paarden, kunnen genieten.

Onze visie (waar gaan we voor)

‘Jouw paard is het waard’ is ons motto en handelswijze. Gezondheid & welzijn van het paard staan daarbij centraal. Dit houdt in dat wij paardeneigenaren met passende verzekeringen, advies en tips  helpen. We realiseren dit door de verzekeringsmogelijkheden zo helder en transparant mogelijk uit te leggen en meerwaarde voor leden te realiseren. Dat doen we door de leden te betrekken bij de ontwikkeling van producten, diensten en activiteiten.

Bij EFO hebben we drie basisverzekeringen: ‘Uitgebreid’, ‘Beperkt’, en ‘Overlijden’ die je kunt uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Bij schade bepaal jij samen met ons wat er met jouw paard gaat gebeuren. Zo kun je ervoor kiezen om jouw paard te houden als deze wordt afgekeurd. Jouw paard is het waard; het welzijn van jouw paard staat in ons advies altijd centraal.

Meer informatie & contact

Op onze website www.efo.nl kun je gemakkelijk en snel de premie voor de verzekering van jouw paard berekenen. Weet je precies welke verzekering je wilt afsluiten, dan kun je dit meteen online regelen.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek om jouw verzekeringswensen en mogelijkheden voor je paard te bespreken? Neem gerust contact op met de adviseur in jouw gebied:

  • Theo van Manen – Inspecteur Midden-Nederland – 06 538 19 198
  • Klaas Buist – Inspecteur Noord-Nederland – 06 238 19 102
  • Ron Esteje – Inspecteur Noord & Zuid-Holland – 06 222 04 319

Introductiefilm EFO Paardenverzekering

EFO Paardenverzekering
Turfschip 11
8447 DM Heerenveen
info@efo.nl
0513 - 62 22 75