Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Bonpard

Bonpard dieetvoeding is de ideale ondersteuning voor paarden met bepaalde ziekten of terugkerende klachten. Denk aan problemen die ontstaan als gevolg van verteringsveranderingen in de dunne- of de dikke darm, door gebitsproblemen of door specifieke aandoeningen. Voor paarden met vermagering, terugkerende koliek of spierbevangenheid speelt het rantsoen een cruciale rol bij het herstel en de preventie voor herhaling. Ook is Bonpard uitermate geschikt voor paarden met bijzondere behoeften, zoals drachtige merries, veulens, te dikke paarden, (sport)paarden, paarden met verminderde weerstand en paarden met een blessure op (langdurige) stalrust.

Wat is Bonpard Resistance supplement?

Bonpard Resistance supplement is een aanvulling met specifieke ingrediënten voor paarden die baat hebben bij een ondersteuning van de weerstand.

Wat zit er in Bonpard Resistance supplement?

Bonpard Resistance Supplement bevat voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde weerstand, zoals zink, vitamine E, selenium, vitamine C, koper en mangaan. DHA Gold™ is een algenproduct en bevat essentiële vetzuren in de vorm van DHA (omega 3 vetzuur). Dit is een voorloper van ontstekingsremmende factoren die noodzakelijk zijn voor een goed functionerende weerstand. MacroGard© is een natuurlijk ingrediënt, afkomstig uit gistcelwanden en bevat beta-1,3/1,6-glucanen. Zij zijn in staat het immuunsysteem te reguleren.

Wat doet Bonpard Resistance supplement?

Bonpard Resistance supplement zorgt ervoor dat de weerstand een ‘boost’ krijgt. Omdat de darmflora een onmisbare schakel is voor een gezonde weerstand moet goed ruwvoer de basis zijn van het totale rantsoen. De darmflora geef je extra ondersteuning met Bonpard Colon.

 

Wat maakt Bonpard Resistance supplement uniek?

Bonpard Resistance supplement heeft een bijzondere samenstelling van ingrediënten die ieder voor zich inwerken op de immuniteit. De dosering in mineralen en vitaminen zijn afgestemd op de behoefte van paarden met een verminderde weerstand.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website: www.bonpard.com

Heb je een paard met terugkerende gezondheidsproblemen en zoek je naar een blijvende oplossing, raadpleeg dan een dierenarts. Iedere dierenarts in Nederland en België kan beschikken over Bonpard dieetvoeders voor paarden.

Natuurlijk kun je voor vragen ook contact met ons opnemen: info@bonpard.com

Bonpard Resistance afbeelding met 2e prijs

Bonpard Resistance won de 2e plaats bij Horses Product van het jaar 2019, categorie supplementen!

Vanwege de unieke samenstelling en de positieve ervaringen bij eigenaren én bij dierenartsen.

 

Meer informatie over Bonpard Resistance supplement

 

Download hier de productfolder:

Folder – Bonpard Resistance supplement

 

 

Bonpard
Otto Hahnweg 24
3542 AX Utrecht
info@bonpard.com
+ 31 (0)30 247 91 00