Logo Paardenartsnl
Voor paarden die extra weerstand nodig hebben

Wat is Bonpard Resistance supplement?

Bonpard Resistance supplement is een aanvulling met specifieke ingrediënten voor paarden die baat hebben bij een ondersteuning van de weerstand.

Wat zit er in Bonpard Resistance supplement?

Bonpard Resistance Supplement bevat voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde weerstand, zoals zink, vitamine E, selenium, vitamine C, koper en mangaan. DHA Gold™ is een algenproduct en bevat essentiële vetzuren in de vorm van DHA (omega 3 vetzuur). Dit is een voorloper van ontstekingsremmende factoren die noodzakelijk zijn voor een goed functionerende weerstand. MacroGard© is een natuurlijk ingrediënt, afkomstig uit gistcelwanden en bevat beta-1,3/1,6-glucanen. Zij zijn in staat het immuunsysteem te reguleren.

Wat doet Bonpard Resistance supplement?

Bonpard Resistance supplement zorgt ervoor dat de weerstand een ‘boost’ krijgt. Omdat de darmflora een onmisbare schakel is voor een gezonde weerstand moet goed ruwvoer de basis zijn van het totale rantsoen. De darmflora geef je extra ondersteuning met Bonpard Colon.

Wat maakt Bonpard Resistance supplement uniek?

Bonpard Resistance supplement heeft een bijzondere samenstelling van ingrediënten die ieder voor zich inwerken op de immuniteit. De dosering in mineralen en vitaminen zijn afgestemd op de behoefte van paarden met een verminderde weerstand.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website: www.bonpard.com

Heb je een paard met terugkerende gezondheidsproblemen en zoek je naar een blijvende oplossing, raadpleeg dan een dierenarts. Iedere dierenarts in Nederland en België kan beschikken over Bonpard dieetvoeders voor paarden.

Natuurlijk kun je voor vragen ook contact met ons opnemen: info@bonpard.com

Of download de Folder_Bonpard supplement Resistance

Bonpard Resistance is genomineerd voor Horses Product van het jaar 2019!

Vanwege de unieke samenstelling en de positieve ervaringen bij eigenaren én bij dierenartsen zou het een mooie winnaar zijn.

Steun Bonpard en stem op Bonpard Resistance.

De verkiezing loopt van 3 december 2019 tot 8 januari 2020.
Klik hier of op onderstaande banner en breng nu je stem uit!

  

 

 


Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/bonpard/bonpard-resistance-supplement/