Logo Paardenartsnl
Ter compensatie van chronische insufficiëntie van de dunne darm

Wat is Bonpard Motility?

Bonpard Motility is een veterinaire dieetvoeding speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor verstoppingskoliek ten gevolge van onvoldoende darmbewegingen en/of trage darmpassage. Deze insufficiëntie van de darm kan ontstaan als gevolg van littekenweefsel na operaties of een ernstige wormbesmetting. Vaak blijft de oorzaak van de verstoppingskoliek problemen onbekend.

Wat zit er in Bonpard Motility en waarom werkt het?

Bonpard Motility bevat een variatie aan vezels die de darmbeweging stimuleren en bijdragen aan een minder snel indrogende darminhoud. Ontsloten granen en extra plantaardige olie zorgen voor goede verteerbaarheid in de dunne darm. De levende gistcellen (Yeasacc©) verbeteren de afbraak van vezels in de blinde en dikke darm en de pectinevezels uit appelpulp stimuleren de fermentatie. Uiteraard bevat Bonpard Motility alle noodzakelijke voedingsstoffen zoals mineralen en vitaminen.

Wat maakt Bonpard Motility uniek?

De kracht van Bonpard zit in het voerschema: de combinatie van Bonpard met de juiste soort ruwvoer. Pas na een goede probleemanalyse en diagnose door de dierenarts kan een behandelplan worden opgesteld met bijbehorend voerschema. Dit geldt des te meer voor paarden met terugkerende koliek, waarbij de oorzaak niet altijd evident is. Door het op-maat voerschema te volgen past het rantsoen bij de unieke eisen die het paard stelt en levert Bonpard Motility de gewenste aanvulling in voedingsstoffen.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.bonpard.com
Heb je een paard met terugkerende gezondheidsproblemen en zoek je naar een blijvende oplossing, raadpleeg dan een dierenarts. Iedere dierenarts in Nederland en België kan beschikken over Bonpard dieetvoeders voor paarden.

Natuurlijk kun je voor vragen ook contact met ons opnemen: info@bonpard.com


Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/bonpard/bonpard-motility/