Logo Paardenartsnl
Voor gezonde fokkerij

Wat is Bonpard Mare&Foal?

Bonpard Mare&Foal is een veterinaire dieetvoeding speciaal ontwikkeld voor drachtige merries, zogende merries en opgroeiende veulens. Bonpard Mare&Foal voldoet volledig aan de behoeften van deze specifieke doelgroep en biedt dus de zekerheid van complete en gezonde voeding voor merrie en veulen.

Wat zit er in Bonpard Mare&Foal?

In tegenstelling tot de meeste voersoorten voor merries en veulens bevat Bonpard Mare&Foal een laag aandeel zetmeel en suikers en een verhoogd aandeel vetten. Natuurlijk bevat Bonpard Mare&Foal hoge gehaltes aan eiwit, koper, vitamine E, selenium en de benodigde aminozuren.

Wat doet Bonpard Mare&Foal?

Bonpard Mare&Foal bevat ingrediënten die belangrijk zijn voor een gezonde melkproductie en goede bot- gewricht- en spierontwikkeling. Daarnaast helpen de lage suiker- en zetmeelgehalten fermentatiestoornissen te voorkomen en verkleind de kans op osteochondrose en maagzweren bij veulens .

Wat maakt Bonpard Mare&Foal uniek?

Door het op-maat voerschema te volgen past het totale rantsoen bij de unieke eisen van de drachtige of lacterende merrie of het opgroeiende veulen. De kracht van Bonpard zit in het voerschema: de combinatie van Bonpard met de juiste soort ruwvoer. Zowel met als zonder weidegang is zo een goed rantsoen te maken voor een drachtige of lacterende merrie. Wanneer de merrie tijdens de dracht optimaal gevoerd is, heeft het veulen bij geboorte voldoende voedingsstoffen opgebouwd om pas acht weken voor het spenen met bijvoeren te beginnen.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.bonpard.com
Heb je een drachtige merrie of een paard met terugkerende gezondheidsproblemen en zoek je naar een blijvende oplossing, raadpleeg dan een dierenarts. Iedere dierenarts in Nederland en België kan beschikken over Bonpard dieetvoeders voor paarden.

Natuurlijk kun je voor vragen ook contact met ons opnemen: info@bonpard.com


Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/bonpard/bonpard-mare-foal/