Logo Paardenartsnl
Voor paarden die alleen ruwvoer nodig hebben

Wat is Bonpard Forage supplement?

Bonpard Forage supplement is een geconcentreerde aanvulling met mineralen en vitaminen in de vorm van een makkelijk voer-baar en smakelijk brokje.

Wat zit er in Bonpard Forage supplement?

Bonpard Forage Supplement bevat voedingsstoffen die het paard tekort komt, indien het rantsoen uit ruwvoer bestaat zonder veel krachtvoer.  Ruwvoer bevat te weinig koper, selenium en zink om aan de behoefte van het paard te voldoen. Dit geldt ook voor weidegang. De elementen koper en zink zijn in speciale verbinding (hydroxy verbinding) toegevoegd voor een betere opname. Ook selenium-methionine wordt beter geabsorbeerd.

Wat doet Bonpard Forage supplement?

Bonpard Forage supplement zorgt ervoor dat het paard geen tekorten krijgt. Tekorten van met name de mineralen koper en zink, maar ook selenium, kunnen leiden tot een vermindering van de weerstand. Paarden raken gevoeliger voor bijvoorbeeld huidklachten.

Wat maakt Bonpard Forage supplement uniek?

Bonpard Forage supplement vult ruwvoer specifiek aan en is zeer handig in het gebruik. Een klein smakelijk brokje in een lage dosering (20 g per 100 kg lichaamsgewicht) is alles wat het paard nodig heeft.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website: www.bonpard.com

Heb je een paard met terugkerende gezondheidsproblemen en zoek je naar een blijvende oplossing, raadpleeg dan een dierenarts. Iedere dierenarts in Nederland en België kan beschikken over Bonpard dieetvoeders voor paarden.

Natuurlijk kun je voor vragen ook contact met ons opnemen: info@bonpard.com

Of download de Folder_Bonpard Supplement Forage


Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/bonpard/bonpard-forage-supplement/