Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Bonpard

Bonpard dieetvoeding is de ideale ondersteuning voor paarden met bepaalde ziekten of terugkerende klachten. Denk aan problemen die ontstaan als gevolg van verteringsveranderingen in de dunne- of de dikke darm, door gebitsproblemen of door specifieke aandoeningen. Voor paarden met vermagering, terugkerende koliek of spierbevangenheid speelt het rantsoen een cruciale rol bij het herstel en de preventie voor herhaling. Ook is Bonpard uitermate geschikt voor paarden met bijzondere behoeften, zoals drachtige merries, veulens, te dikke paarden, (sport)paarden, paarden met verminderde weerstand en paarden met een blessure op (langdurige) stalrust.

Wat is Bonpard Forage supplement?

Bonpard Forage supplement is een geconcentreerde aanvulling met mineralen en vitaminen in de vorm van een makkelijk voer-baar en smakelijk brokje.

Wat zit er in Bonpard Forage supplement?

Bonpard Forage Supplement bevat voedingsstoffen die het paard tekort komt, indien het rantsoen uit ruwvoer bestaat zonder veel krachtvoer.  Ruwvoer bevat te weinig koper, selenium en zink om aan de behoefte van het paard te voldoen. Dit geldt ook voor weidegang. De elementen koper en zink zijn in speciale verbinding (hydroxy verbinding) toegevoegd voor een betere opname. Ook selenium-methionine wordt beter geabsorbeerd.

Wat doet Bonpard Forage supplement?

Bonpard Forage supplement zorgt ervoor dat het paard geen tekorten krijgt. Tekorten van met name de mineralen koper en zink, maar ook selenium, kunnen leiden tot een vermindering van de weerstand. Paarden raken gevoeliger voor bijvoorbeeld huidklachten.

Wat maakt Bonpard Forage supplement uniek?

Bonpard Forage supplement vult ruwvoer specifiek aan en is zeer handig in het gebruik. Een klein smakelijk brokje in een lage dosering (20 g per 100 kg lichaamsgewicht) is alles wat het paard nodig heeft.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website: www.bonpard.com

Heb je een paard met terugkerende gezondheidsproblemen en zoek je naar een blijvende oplossing, raadpleeg dan een dierenarts. Iedere dierenarts in Nederland en België kan beschikken over Bonpard dieetvoeders voor paarden.

Natuurlijk kun je voor vragen ook contact met ons opnemen: info@bonpard.com

Bekijk meer informatie over Bonpard Forage supplement

 

Of bekijk de productfolder:

Folder – Bonpard Forage supplement

Bonpard
Otto Hahnweg 24
3542 AX Utrecht
info@bonpard.com
+ 31 (0)30 247 91 00