Logo Paardenartsnl
Ter compensatie van chronische spijsverteringsstoornissen in de dikke darm

Wat is Bonpard Colon?

Bonpard Colon is een veterinaire dieetvoeding speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor gaskoliek, slecht verteerde mest hebben en paarden met chronische hoefbevangenheid. Het vezelgehalte is gevarieerd en ondersteunt een gezonde maag- en darmwerking.

Wat zit er in Bonpard Colon?

Bonpard Colon is geen krachtvoer, maar een zorgvuldig samengesteld vezelrijk voer met een laag suiker, zetmeel- en eiwitgehalte. De samenstelling bevat luzerne, bolkaf, appelpulp en haverkaf. En ook ontsloten gerstevlokken, tarwezemelen en Johannesbrood. Daarnaast bevat Bonpard Colon alle noodzakelijke voedingsstoffen zoals mineralen en vitaminen.

Wat doet Bonpard Colon?

Bonpard Colon stimuleert de gezonde darmflora met behulp van een uitgekiende combinatie van vezels. Het bevat levende gistcellen (Yeasacc©) die de groei van goede darmbacteriën bevorderen.

Wat maakt Bonpard Colon uniek?

De kracht van Bonpard zit in het voerschema: de combinatie van Bonpard plus het juiste soort ruwvoer in de gewenste verhouding maakt het dieet. Pas na een goede probleemanalyse en diagnose door de dierenarts kan een behandelplan gemaakt worden. Door het op-maat voerschema te volgen past het totale rantsoen bij de unieke eisen die het paard stelt en levert Bonpard Colon de gewenste aanvulling in ingrediënten en gehalten.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website: www.bonpard.com
Heb je een paard met terugkerende gezondheidsproblemen en zoek je naar een blijvende oplossing, raadpleeg je dierenarts. Elke dierenarts in Nederland en België kan beschikken over Bonpard dieetvoeders voor paarden.

Natuurlijk kun je voor vragen ook contact met ons opnemen: info@bonpard.com


Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/bonpard/bonpard-colon/