Onder de aandacht bij een steeds groter wordende relevante doelgroep

Het internet neemt een steeds belangrijkere positie in bij het bieden van informatie over paardengezondheid en –welzijn aan paardenhouders (en –liefhebbers). Deze groep zoekt steeds vaker online naar informatie. U herkent dit ongetwijfeld bij uzelf, wanneer het bijvoorbeeld uw eigen gezondheid betreft. Voor of na een bezoek aan huisarts of specialist ‘even Googelen’. Paardenhouders vergaren hun informatie veelal via ‘persoonlijk contact’ of bij ‘de dierenarts’ en steeds vaker via het internet.

Paardenarts.nl = ‘het internet + de dierenarts in 1’

Paardenarts.nl goedgekeurd
Betrouwbaar

Het aanbod aan online informatie is groot, het is vaak een zeer tijdrovende klus om hier ook nog de juiste informatie te vinden. De Veterinaire Kennisbank binnen Paardenarts.nl biedt duidelijke en betrouwbare informatie voor een gerichte (relevante) doelgroep: de paardenhouder. De veterinaire artikelen zijn altijd gecontroleerd door een dierenarts, welke met naam en toenaam staat vermeld. Paardenarts.nl is een onafhankelijk platform voor paardenhouders én paardenartsen.

Maagzweren_zoekresultaat_Google2Goed vindbaar en een
hoge doorklik-ratio

Paardenarts.nl is op diverse veterinaire onderwerpen binnen zoekmachines als Google goed vindbaar. Paardenarts.nl presenteert zich binnen de zoekmachines met ‘betrouwbare linktitels’ en heldere omschrijvingen, wat maakt dat onze doelgroep er graag en snel op klikt.

maagzweren_printscreen
‘Eenmaal binnen…’
blijven bezoekers minuten lang op de website

Het bezoekersaantal groeit snel, met inmiddels al ruim 10.000 unieke en relevante bezoekers  en 17.000 paginaweergaven per maand.

Bezoekers aan Paardenarts voelen zich snel ‘thuis ’, wat te zien is aan de lange tijd dat zij zich op de website bevinden. De artikelen worden namelijk goed gelezen en bezoekers klikken daarnaast veelal door naar andere relevante artikelen via de ‘tags’ onder en naast de artikelen.

Gericht adverteren Paardenarts.nlKortom, de geïnteresseerde bezoeker kan gewoonweg
niet om uw reclameboodschap heen!

Op diverse plaatsen binnen de website is online advertising mogelijk. Wacht niet langer! Reserveer snel ruimte voor uw banner, video, advertorial, andere promotionele uiting en/of een vermelding in onze bedrijvengids.

Neem contact op voor online advertising 

Uw bedrijf dírect op de kaart?

Kies dan voor een vermelding in de Bedrijven Locator (bedrijvengids) van Paardenarts.nl!

  • Bedrijfsweergave op Locatorkaart (Google Maps)
  • Bedrijfsvermelding met volledige NAW-gegevens (incl. logo), email, link naar uw eigen website, uitgebreide omschrijving en routebeschrijving
  • Vindbaarheid binnen meerdere rubrieken (zoals crematoria, laboratoria, stamboeken, verzekeringen, voeding e.d.)
  • Paardenarts.nl zorgt voor uitlichting van bepaalde rubrieken bij relevante kennisbankartikelen binnen website en Social Media

Nu het eerste jaar in plaats van € 95 slechts € 75 per jaar! Profiteer direct en meldt u vandaag nog aan!