Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

ballon 1 jaar

12-12-12, precies een jaar geleden, was de landelijke livegang van Paardenarts.nl een feit.

Hieraan ging een lange periode vooraf van onderzoek, websiteontwikkeling, een testpanel en een besloten (Bèta) versie voor paardenklinieken. De behoefte naar betrouwbare online informatie over de paardengezondheid en -welzijn wordt alleen maar groter. Dankzij ons team van redacteuren en paardenartsen hebben we een waardevol platform op het gebied van veterinaire kennis neer kunnen zetten.

Inmiddels hebben velen van jullie al kennisgemaakt met onze nieuwsbrief en berichtgeving via Facebook. Alle nieuwe ontwikkelingen binnen onze Veterinaire Kennisbank zijn zo op de voet te volgen.

Komende periode is het voor ons belangrijk om zoveel mogelijk bekendheid te realiseren. Een manier om dit te gaan realiseren is o.a. door diverse acties op Facebook. Dit kunnen we doen door allemaal vervelende like & share acties voor jullie te bedenken, maar dit willen we juist niet en zullen we dus ook niet gaan doen. Wel zullen we regelmatig iets leuks verzinnen voor onze trouwe volgers en trappen morgen af met een verlotingsactie. Nieuwsgierig? Houd onze Facebookpagina dan goed in de gaten!