Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Paardenarts.nl is erbij 8, 9 en 10 september a.s. op het Horse Event in Ermelo! Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van de gezondheid van je paard, voeding en training? Ben je geïnteresseerd in leerzame clinics en demonstraties?

Kom dan naar Horse Event 2017!

Horse Event: het leukste educatieve paardenevenement van het jaar

 

In september is de zestiende editie van Horse Event, een event waar trends en vernieuwing centraal staan. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een verrassende en vernieuwende line-up kunnen creëren.

Line-up & programma
Bijzonder in het programma van Horse Event 2017 is de show van de Française Clémence Faivre, springbondscoach Rob Ehrens, een Finse demonstratie van de nieuwste discipline Hobbyhorsing, de 43e Gemechaniseerde Brigade van de krijgsmacht, het Bavaria 0.0 Eventing Team en een nieuwe piste: de YouTube Piste, waarin bekende vloggers optreden. Ook is er een groot aantal beroemdheden uit de paardensport dat elk jaar de line-up siert. Zoals Annemarie van der Toorn, Imke Schellekens-Bartels en Tineke Bartels, Britt Dekker, Lammert Haanstra, Dutch Vaulting Show Team, Dr. Helmut Ende en Nalanta Vrijheidsdressuur.

 

 

 

 

 

Nieuw opgezet: de Kennishal
Ook nieuw opgezet is de Kennishal (voorheen de Hippische Ondernemershal), mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Hippisch Kenniscentrum (NHK) en de FNHO. In de Kennishal zijn diverse (zorg)professionals vertegenwoordigd, waaronder dierenartsen, paardentandartsen, fysiotherapeuten, hoefsmeden, zadelpassers en meer, als ook Paardenarts.nl. Je kunt er de hele dag door interessante en leerzame clinics volgen over uiteenlopende gezondheidsonderwerpen, vragen stellen aan deskundigen en er je kennis testen met de gezamenlijke kennisquiz. Het Veterinair Museum van Dr. Helmut Ende mag in deze hal natuurlijk ook niet ontbreken.

Naar Horse Event website

 

Bezoek Paardenarts.nl in de Kennishal

Kom kennismaken! Je vindt ons samen met het NHK en diverse (zorg)professionals in de Kennishal. Tijdens het Horse Event zal Paardenarts.nl nieuwe rubrieken introduceren; daarover binnenkort meer! 

Dagelijkse clinics

Paardenarts.nl verzorgt in samenwerking met Anneke Hallebeek (dierenarts en specialist veterinaire diervoeding) dagelijks de volgende clinics in de piste van de Kennishal:

  • Hoe voorkom je hoefbevangenheid bij paarden met insulineresistentie?
    Vrijdag 11.45 uur | Zaterdag 10.55 uur | Zondag 12.35 uur

  • Beoordeel de BCS en het gewicht van je paard – het hoe en waarom
    Vrijdag 14.40 uur | Zaterdag 13.50 uur | Zondag 14.15 uur

Naar programma / clinics Kennishal

 

WIN tickets!

Paardenarts.nl verloot de komende weken 2×2 tickets voor het Horse Event. Meedoen?
Houd onze Facebookpagina in de gaten!

Volg-Paardenarts.nl-via-Facebook

Bekijk ook onze eventpagina:
Paardenarts.nl/horse-event-2017

 

Mis dit mooie event niet en bestel je tickets vandaag nog
mét € 3 korting in de voorverkoop:

 

Tickets bestellen