Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Na jaren van praktijkwerk stopt Inus Nijhof van Nijhof Paardenpraktijk met zijn werkzaamheden om te genieten van een pensioen en een leven buiten werken. D.A.C. Noordwolde zal de praktijk en de apparatuur van Inus overnemen.

Matthijs van Waart van D.A.C. Noordwolde neemt werkzaamheden Inus Nijhof over

In de aanloop naar zijn pensioen is Matthijs van Waart, werkzaam bij D.A.C. Noordwolde, het afgelopen jaar veelvuldig met Inus mee geweest om zoveel mogelijk van Inus’ kennis en kunde over te kunnen nemen en de klanten te leren kennen. Matthijs zal het mobiele nummer van Inus meenemen onderweg en de werkzaamheden van Inus gaan uitvoeren. Op deze manier zijn wij op een voor u vertrouwde manier bereikbaar. Wij zullen ons inzetten om u op een zelfde manier van dienst te kunnen zijn zoals Inus dat de afgelopen jaren voor u heeft kunnen doen.

Via deze weg zal ik mezelf even voorstellen. Van jongs af aan loop ik al tussen de paarden. Ter afleiding van het studeren heb ik jonge paarden beleerd samen met mijn huidige partner. Begonnen in de KWPN'ers ben ik op deze manier ook in aanraking gekomen met het Friese ras. In 2011 ben ik afgestudeerd en gaan werken in Noordwolde. Nu pak ik, met de nodige praktijkervaring op zak, de mogelijkheid om Inus’ praktijk succesvol voort te zetten met beide handen aan.

Thuis in Willemsoord hebben we 2 KWPN merries, een Keur sport merrie uit de bekende Reina stam (Goodtimes x Sultan) en een Ster merrie (Special D x Zevenster). Ons eerste zelf gefokte veulen veulen (v. Charmeur x Goodtimes) is inmiddels twenter en mag volgend jaar naar de keuring. Naast de KWPN'ers hebben we ook nog een eerste premie Friese stermerrie Namke van Stoks (Beart x Harmen). Via bovenstaande paarden zijn we actief in zowel sport als fokkerij, een passie van ons beide

Matthijs van Waart, dierenarts bij DAC Noordwolde

Voor vragen of overleg zijn wij altijd bereikbaar:

  • Telefoon Praktijk: 0561431999
  • E-mail praktijk: info@dacnoordwolde.nl
  • Mobiel Matthijs: 0683661787
  • E-mail Matthijs: m.a.vanwaart@gmail.com
  • Website: www.dacnoordwolde.nl

Adresgegevens DAC Noordwolde jpegNamens het team van D.A.C Noordwolde,

Matthijs van Waart
Ydo van der Brug