Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

IMG_0158 foto paard Marlies Schuldink header

Naarmate je paard ouder wordt, kunnen verschillende ‘ouderdomsgebreken’ hun intrede doen, zoals: gebitsproblemen, hoefbevangenheid, PPID (voorheen ziekte van Cushing), oogproblemen, melanomen en/of gewrichtsproblemen zoals artrose. Het is daarom erg belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de gezondheid, voeding en verzorging van je oudere paard.

Meer weten over ouderdomsgebreken bij paarden?

Wil je meer informatie over deze en andere onderwerpen? Alle artikelen in de Veterinaire Kennisbank met betrekking tot het oudere paard zijn nu gemakkelijk vindbaar in de rubriek ‘Het oudere paard’. Op deze pagina vindt je alles over het oudere paard. De kennisbankartikelen zijn ontwikkeld en geschreven door paardenartsen en vormen zo een betrouwbare bron van informatie.

Ga naar de rubriek ‘Het oudere paard’

Zaterdag 6 juni 2015 | Dag van het Oudere Paard | kom jij ook?

Stichting De Paardenkamp te Soest organiseert vandaag de Dag van het Oudere Paard. Tijdens deze dag praten meer dan 20 deskundigen je bij over o.a. het paardengebit, EHBO bij het paard, PPID, fysiotherapie, en gezonde voeding voor het oudere paard.

Ook wij zijn aanwezig op deze bijzondere dag; je vindt ons op het Gezondheidsplein. Kom ook langs, doe mee met onze kennisquiz en win bijzondere prijzen. Wil je vandaag nog komen? Meld je dan via de website aan met korting!

Meer informatie over aanmelden met korting