Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Paardenarts.nl is erbij 13, 14 en 15 september a.s. op Horse Event in Vijfhuizen! Dit jaar in het programma van de Ondernemers Piste en het Kennishuis. Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van de gezondheid van je paard, voeding en training? Ben je geïnteresseerd in leerzame clinics en demonstraties? Kom dan naar Horse Event!

Kom dan naar Horse Event!

 

Horse Event: het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland

Het is alweer de 18e editie van Horse Event, hét event waar trends en vernieuwing centraal staan. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een verrassende en vernieuwende line-up voor je klaar staan.

De vernieuwende koers die vorig jaar werd ingezet wordt door de organisatie voortgezet en bijzondere namen uit binnen- en buitenland zijn vastgelegd voor de line-up, Denk bijv. aan Warwick Schiller, de Veluwe Hunt, Imke Schellekens-Bartels, de Friezentrein onder leiding van Christa Larmoyeur en Bianca Schoenmakers dit jaar van de partij. Ook het veterinair museum van Dr. Helmut Ende is opnieuw te bezoeken.

Bekijk het volledige programma op de website van Horse Event:

Naar programma

 

Volg onze dagelijkse clinics in de Ondernemers Piste en het Kennishuis

Paardenarts.nl verzorgt dagelijks leerzame clinics in de Ondernemers Piste en workshops in het Kennishuis met Morgan Lashley en Anneke Hallebeek.

Ondernemers Piste
Hier kun je de hele dag door interessante en leerzame clinics volgen over uiteenlopende gezondheidsonderwerpen, vragen stellen aan deskundigen en er je kennis testen. Zo ook diverse APK-clinics voor je paard door Morgan en Anneke.

Kennishuis powered by FNHB
Hierin kun je leerzame workshops volgen van de diverse (zorg)professionals, waaronder dierenartsen, paardengebitsverzorgers/-tandartsen, fysiotherapeuten, hoefsmeden, zadelpassers, bitfitters en masseurs. Morgan zal hier op zaterdag en zondag een practicum geven over het aanleggen van wondverbanden bij je paard.

Een overzicht van onze clinics/workshops:

Voeg deze clinics toe aan je persoonlijke programma voor Horse Event:

Naar programma

WIN tickets!

Paardenarts.nl verloot deze 2×2 tickets voor de *ZATERDAG* van Horse Event.
Meedoen? Ga naar de actie-post op onze Facebookpagina

De actie loopt t/m woensdag 4 september. Donderdag 4 september maken we de winnaars bekend!

 

Mis dit mooie event niet en bestel je tickets vandaag nog:

Tickets bestellen

 

 

Blijf op de hoogte van nieuws over onze clinics en activiteiten via onze eventpagina