Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Wil jij meer weten over paarden? En ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied de gezondheid van je paard, voeding en training? Of ben je geïnteresseerd in leerzame clinics en demonstraties? Kom dan naar het Horse Event 2015 op 11, 12 en 13 september op een nieuwe locatie: het Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo! Dit paardenweekend is in 13 jaar uitgegroeid tot het grootste paardenevenement van de Benelux, daar moet je bij zijn.

Dit jaar wordt het Horse Event gehouden in het Nationaal Hippisch Centrum in het centraal gelegen Ermelo. Het Horse Event kent diverse pleinen en pistes waar je clinics, demonstraties en leuke shows kunt bijwonen. Ook zijn er weer talloze stands waar je informatie kunt opvragen en materialen en benodigdheden voor je paard kunt kopen. De hoofdact van dit jaar is een optreden van de Franse Audrey Hasta Lueg. Ze zal met veel passie en bedrevenheid de slotact verzorgen in de Bit piste. Daarnaast zal ze elke middag een leerzame demonstratie geven over haar manier van trainen. Wil je meer informatie over deze en andere clinics? Bekijk dan hier het programma.

Bestel je ticket met korting

Wil je meer te leren over paarden, je laten inspireren over de nieuwste verzorgingsproducten en accesoires voor je paard en/of ben je benieuwd naar de leuke shows en clinics? Bestel dan nu je ticket voor het Horse Event 2015. In de online voorverkoop profiteer je van € 2,- korting per ticket. Kijk voor meer informatie over het Horse Event en het programma op www.horse-event.nl.

WIN tickets!

Paardenarts.nl verloot de komende dagen tickets voor het Horse Event. Mee doen? Houd onze Facebookpagina in de gaten!

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief