Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Test je paardenkennis samen met je vrienden/vriendinnen! Geef nu je TEAM op voor de NHK Kennisquiz, welke gehouden wordt op zondag 16 september a.s.  

Kennisquiz: welk team is het slimste?

De Kennisquiz vindt plaats in het KNHS Auditorium en duurt zo’n 45 minuten. Hier zullen de geselecteerde teams het tegen elkaar opnemen en strijden om een plek in de finale. De teams zullen op de proef worden gesteld met verschillende vragen en/of opdrachten van deskundigen. Het team dat wint neemt een prachtig prijzenpakket mee naar huis!

Moedig je team aan of kijk mee vanaf de tribune en kom erachter of je eigen paardenkennis nog up-to-date is!

MAAK KANS & DOE MEE!

Het winnende team mag naar huis met een PRACHTIG PRIJZENPAKKET met daarin: een gebitsverzorging, 2 influenza entingen, fysiotherapiebehandeling en sportmassage voor het paard, een zadelpasservice en een keer bekappen of beslag door een hoefsmid. Paardenarts.nl voegt hier (als kennispartner van het NHK) aan toe: Een nauwkeurige weging met onze paardenweegschaal voor het hele team en hun paarden op 1 locatie naar keuze!

Geselecteerde teams ontvangen uiteraard gratis toegang op zondag 16 september.

Geef vandaag je team nog op!

LET OP | Je kunt je team (van 2 tot maximaal 4 personen) opgeven t/m 31 augustus a.s. via info@horse-event.nl. Begin september maken Horse Event en NHK bekend welke teams zijn geselecteerd.

Meer info over deelname & aanmelden op de websites van:

NHK en Horse Event