Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Feestelijk nieuws | Samenwerking Vrienden Diergeneeskunde – faculteit Diergeneeskunde en Paardenarts.nl is een feit

De faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht zet zich dagelijks in voor onafhankelijk en betrouwbaar onderzoek om het welzijn en de gezondheid van paarden (en andere dieren) langdurig te verbeteren of zet hiervoor baanbrekende initiatieven op. Echter, dergelijke (onderzoeks)projecten komen steeds vaker niet in aanmerking voor financiering vanuit de overheid of nationale wetenschappelijke organisaties.

Om deze projecten mogelijk te maken is fonds Vrienden Diergeneeskunde in het leven geroepen: het ‘goede doel’ van de faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht.

SAMENWERKING

Vrienden Diergeneeskunde steunt hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek, uniek veterinair onderwijs en innovatieve patiëntenzorg. “Samen met Paardenarts.nl zullen wij paardenliefhebbers een kijkje achter de schermen geven van de faculteit Diergeneeskunde en op de hoogte houden van diverse projecten van Vrienden Diergeneeskunde.” – aldus Vrienden Diergeneeskunde.

Ook Paardenarts.nl is bijzonder verheugd met deze samenwerking en wij hopen hiermee ons steentje bij te kunnen dragen in de (toekomstige) gezondheidszorg voor paarden.

 

Wat kun je de komende tijd zoal verwachten?

 

  • Volg een unieke storyblog van de Veulenbrigade en (oud) patiënten
  • Leer meer over pijnherkenning bij paarden
  • Leer meer over innovatieve patiëntenzorg

 

Nieuwsgierig? Lees meer over onze samenwerking

 

 

Logo Vrienden Diergeneeskunde - Universiteit Utrecht - Faculteit Diergeneeskunde_op Paardenarts.nl