Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Lever je veterinaire zorg aan paarden en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan onderzoek van de faculteit Diergeneeskunde? Doe dan mee aan het onderzoek ‘Wat vind jij als paardenarts belangrijk?’.

Drs. Yteke Elte van de Universiteit Utrecht, faculteit Diergeneeskunde, onderzoekt dit en kwam tot 7 aspecten die van belang zijn voor klanttevredenheid bij paardeneigenaren. In dit vervolgonderzoek hoort zij ook graag jouw mening als paardenarts.

 

Yteke legt in deze video uit waarom dit onderzoek zo belangrijk is:

.

Onderzoekers van de Universiteit Utrecht willen graag weten wat jij als paardenarts belangrijk vindt. De situaties waarin je zorg levert kunnen nogal verschillen, van de routinematige, jaarlijkse vaccinatie tot acute zorg op het moment dat er écht iets mis is. Als paardenarts wil je altijd de best mogelijke zorg leveren aan je patiënten. Maar hoe ziet voor jou de best mogelijke zorg eruit? Welke aspecten zijn voor jou als paardenarts het meest van belang?

Help de onderzoekers van faculteit Diergeneeskunde door jouw mening hierover te delen.

Naar enquête ‘Wat vind jij als paardenarts belangrijk?’

Deelname is volledig anoniem en kost ongeveer 10 minuten van je tijd!

In eerder onderzoek is paardeneigenaren gevraagd naar hun mening. Deze gegevens worden momenteel verwerkt. Op deze manier kan men vergelijken of de verwachtingen van paardenhouders en -verzorgers overeenkomen met die van de paardenartsen.

“Met de resultaten willen wij dierenartsen helpen nog beter en met meer plezier hun werk te kunnen doen.” – geeft Yteke aan.