Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Wat verwacht jij van je dierenarts? Drs. Yteke Elte van de Universiteit Utrecht, faculteit Diergeneeskunde, onderzoekt dit en kwam tot 7 aspecten die hierin van belang zijn voor paardeneigenaren.

 

Yteke legt in deze video uit waarom jouw mening zo belangrijk is:

.

Onderzoekers van de Universiteit Utrecht willen graag weten wat jij als paardenhouder/ -verzorger verwacht van je dierenarts in de verschillende situaties. Van de routinematige, jaarlijkse vaccinatie tot acute zorg op het moment dat er écht iets mis is.

Natuurlijk wil je als houder of verzorger altijd de best mogelijk zorg voor je paard(en). Toch? Maar hoe ziet voor jou de best mogelijke zorg eruit? Welke aspecten vind je in een bepaalde situatie het meest belangrijk?

Help de onderzoekers van faculteit Diergeneeskunde door jouw mening hierover te delen. Deelname is volledig anoniem. Je kunt nog t/m zondag 6 november meedoen aan het onderzoek:

Naar enquête ‘Wat verwacht jij van je dierenarts’

 

Over een aantal weken volgt er ook een versie waarin de onderzoekers soortgelijke vragen voorleggen aan dierenartsen. Op deze manier kunnen zij vergelijken of de verwachtingen van paardenhouders en -verzorgers overeenkomen met die van dierenartsen. Met de resultaten uit het onderzoek willen zij de dierenartsen aanknopingspunten geven om zo goed mogelijk in te spelen op jouw wensen en verwachtingen. Zo kan de dierenarts jouw paard de best mogelijke zorg bieden.