Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Heb jij zaterdag 6 juni al in je agenda gezet? Stichting De Paardenkamp te Soest organiseert de Dag van het Oudere Paard. Tijdens deze dag zullen tussen 10:00-16:00 uur meer dan twintig deskundigen lezingen, workshops en adviezen geven over voeding, verzorging en gezondheid van oudere paarden.

Onderwerpen als het paardengebit, EHBO bij het paard, PPID, fysiotherapie en gezonde voeding voor het oudere paard zullen worden behandeld. Op het Gezondheidsplein krijg je persoonlijk advies en voorlichting over de verzorging van je oudere paard. Daarnaast kun je demonstraties bekijken en is er een gezellig marktplein, een verkiezing van ‘Het Leukste Oude Paard van Nederland en België’ en kun je een workshop Paardenfotografie volgen.

 

Bekijk hier het programma van zaterdag 6 juni 2015

Paardenarts.nl is er bij!

Ook wij zijn er bij op deze bijzondere dag. Je vindt Paardenarts.nl op het Gezondheidsplein. Kom naar onze stand, doe mee met onze actie en win een bijzondere prijs.

Wil jij met korting naar de Dag van het Oudere Paard?
Paardenarts.nl biedt je de mogelijkheid om hier met korting naar toe te gaan! Hoe?

  1. Ga naar Aanmelden Dag van het Oudere Paard
  2. Meld je aan en gebruik onze actiecode: PADVOP
    Hiermee ontvang je € 2,50 korting op de entreeprijs van € 7,50!

Wil je meer weten over ouderdomsgebreken bij paarden? Bekijk dan hier de artikelen in de Veterinaire Kennisbank met betrekking tot ‘het oudere paard’.