Logo Paardenartsnl

Paardenarts.nl

CLINIC Morgan Lashley | APK van je paard: kijk mee met de dierenarts bij een (preventieve) gezondheidscheck

Vorig jaar bespraken we wat de 5 meest voorkomende aandoeningen zijn bij paarden (volgens gegevens van EFO Paardenverzekeringen), maar eigenlijk willen we ziektes en blessures voor blijven. Je paard preventief laten checken is daarom belangrijk. Tijdens deze APK nemen we je mee in wat de dierenarts allemaal controleert bij een preventieve gezondheidscheck van je paard en hoe je beginnende problemen snel kunt herkennen.

Tijdens deze informatieve clinic laat paardenarts Morgan Lashley zien waar een dierenarts allemaal op let tijdens een gezondheidscheck. Weet jij bijvoorbeeld hoe je in stilstand al kunt zien dat een paard pijn heeft? En hoe je door goed te kijken sommige gezondheidsproblemen al van een afstand kunt zien?

Lees verderĀ 

 


Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/2019/09/clinic-morgan-lashley-apk-van-je-paard-kijk-mee-met-de-dierenarts-bij-een-preventieve-gezondheidscheck/