Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Zoetis

Zoetis is een internationaal diergezondheidsbedrijf dat zich erop toelegt om zijn klanten op steeds betere manieren te ondersteunen. Voortbouwend op de 60 jaar ervaring leveren wij hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, ondersteuning en educatie. We werken er iedere dag aan om de uitdagingen waar de mensen die dieren houden en verzorgen in de praktijk mee te maken krijgen, beter te begrijpen en aan te pakken, op manieren die voor hen echt relevant zijn.

Geneesmiddelen voor dieren

Zoetis ontdekt, ontwikkelt, produceert en levert een breed portfolio aan geneesmiddelen en vaccins voor dieren, die bedoeld zijn om te voorzien in de werkelijke behoeften van dierenartsen en de diereigenaren die zij ondersteunen.

Of je paard nu een topatleet of een stalkameraad is, dat maakt ons bij Zoetis niet uit. Wij geven om het welzijn van alle paarden, klein en groot, jong en oud. Ook wij weten wat de gevolgen van infecties of ziekte kunnen zijn. Daarom hebben wij een vooruitstrevend productenaanbod voor paarden ontwikkeld dat met vertrouwen gebruikt wordt door dierenartsen en paardeneigenaren:

Bezoek zeker onze website voor meer informatie over de verschillende aandoeningen bij paarden:

www.zoetis/diersoort/paarden

 

Natuurlijk kun je voor vragen ook rechtstreeks contact met ons opnemen:
info.nl@zoetis.com

.

.

Preventietips rhino

Marco de Bruijn

Videorapportage

Alles over rhino en EHV

Zoetis corporate video

Zoetis
Rivium Westlaan 74
2909 LD Capelle aan den IJssel
info.nl@zoetis.com
+31 (0)10 714 09 00