Logo Paardenartsnl
Geneesmiddelen voor dieren

Zoetis is een internationaal diergezondheidsbedrijf dat zich erop toelegt om zijn klanten op steeds betere manieren te ondersteunen. Voortbouwend op de 60 jaar ervaring leveren wij hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, ondersteuning en educatie. We werken er iedere dag aan om de uitdagingen waar de mensen die dieren houden en verzorgen in de praktijk mee te maken krijgen, beter te begrijpen en aan te pakken, op manieren die voor hen echt relevant zijn.

Geneesmiddelen voor dieren

Zoetis ontdekt, ontwikkelt, produceert en levert een breed portfolio aan geneesmiddelen en vaccins voor dieren, die bedoeld zijn om te voorzien in de werkelijke behoeften van dierenartsen en de diereigenaren die zij ondersteunen.

Of je paard nu een topatleet of een stalkameraad is, dat maakt ons bij Zoetis niet uit. Wij geven om het welzijn van alle paarden, klein en groot, jong en oud. Ook wij weten wat de gevolgen van infecties of ziekte kunnen zijn. Daarom hebben wij een vooruitstrevend productenaanbod voor paarden ontwikkeld dat met vertrouwen gebruikt wordt door dierenartsen en paardeneigenaren:

Bezoek zeker onze website voor meer informatie over de verschillende aandoeningen bij paarden:

www.zoetis.nl/diersoort/paard

Natuurlijk kun je voor vragen ook rechtstreeks contact met ons opnemen: info.nl@zoetis.com

 

Meer info over Rhino/EHV preventie

Meer info over ontwormen van paarden

 

 

Rubrieken

DiergeneesmiddelenOntwormingVaccins

Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/zoetis/