Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Grovet

Al 25 jaar voorziet Grovet dierenartsen van hoogwaardige producten. Ons team van specialisten zet bij elke stap en keuze een goede gezondheid van het paard centraal.

Op basis van wetenschappelijk onderzoek en onze ervaring, kennis en kunde innoveren en ontwikkelen we medicijnen en supplementen voor paarden om deze optimaal te kunnen ondersteunen. We zijn gepassioneerd om de verwachtingen van paardenartsen te overtreffen door de juiste keuze aan medicijnen, supplementen en instrumenten te bieden. De gezondheid en het welzijn van paarden over de hele wereld staat bij ons op nummer 1.

Door de nauwe en persoonlijke samenwerking met paardenartsen, medische instanties en specialisten weten we wat actueel en waar aandacht voor nodig is, dit vertalen we dit naar de best passende oplossing. We zijn nauw betrokken bij onderzoeken en organisaties die zich bezighouden met de gezondheid van het paard. Bij Grovet is de passie voor paarden te voelen door het gehele bedrijf, wij werken continu aan optimalisatie en ontwikkeling binnen alle vlakken, we luisteren en denken mee over al de medische vragen en staan klaar voor paard en arts.

Grovet Equine Health Company, specialist in veterinaire producten voor paarden.

Video over Grovet

Grovet
Otto Hahnweg 24
3542 AX Utrecht
info@grovet.com
+31 (0)30 247 91 00