Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

Via LinkedIn zullen we je (dierenartsen, andere professionals en businesspartners) op de hoogte houden van de ontwikkelingen van ons kennisplatform, zoals: nieuwe publicaties, introducties van nieuwe auteurs en specifieke informatie over bepaalde onderdelen binnen ons platform.

Mooie ontwikkelingen

Inmiddels worden de onderwerpen in de Veterinaire Kennisbank steeds specifieker/diepgaander en werken er ook dierenartsspecialisten mee. Paardenarts.nl is inmiddels al in gesprek met de 25e auteur. Het platform begon als een verzameling van losse kennisartikelen; inmiddels wordt de Veterinaire Kennisbank al bijna 50.000 x per maand geraadpleegd en hebben nieuwe (hoofd)rubrieken en categoriën het licht gezien.

Nieuwe auteurs

 

Anneke Hallebeek
Goede voeding bij paarden is erg belangrijk en draagt in belangrijke mate bij aan paardengezondheid. Online blijkt er veel vraag naar deze onderwerpen en daarom besteden wij hier uitgebreid aandacht aan. Recent is Anneke Hallebeek gestart met een uitgebreide serie voedinggerelateerde kennisartikelen.


Myrthe Wessel

Op het gebied van gynaecologie verwelkomen we voortplantingsspecialist Myrthe Wessel. Haar eerste artikel Veulen op komst; hoe bereid ik mijzelf en mijn merrie voor op de naderende geboorte van het veulen? kun je nu lezen in onze nieuwe rubriek Voortplanting. Er zullen binnenkort meer interessante artikelen van Myrthe verschijnen.

 

Door de introductie van nieuwe (hoofd)rubrieken zullen deelonderwerpen op de site beter vindbaar worden, denk hierbij aan Tandheelkunde, Voortplanting en Voeding.
Hierover later meer!