Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

 

Hierbij verwelkomen wij paardenarts Matthijs van Waart van Paardenpraktijk De Drie Hoeves als nieuwe auteur voor onze Veterinaire Kennisbank. Matthijs heeft zich de afgelopen jaren o.a. toegelegd op (mobiele) röntgenologie en heeft het auteurschap van ons kennisartikel Röntgenologie op zich genomen. Inmiddels heeft hij het artikel flink onder handen genomen en voorzien van divers nieuw (röntgen)beeld.

 

Even voorstellen:

Matthijs van Waart, Paardenpraktijk De Drie Hoeves

Matthijs van Waart:  “In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit der Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens de studie heb ik extra stages gelopen, onder andere in Engeland voor de voortplanting bij het paard. Na mijn afstuderen ben ik in een gemengde praktijk in Friesland gaan werken. Inmiddels werk ik sinds 2016 als Erkend Paardenarts in mijn eigen praktijk: Paardenpraktijk De Drie Hoeves, waarbij ik mij vooral toeleg op de voortplanting, (mobiele) röntgenologie en lasertherapie. Zodoende voer ik ook veel klinische en röntgenologische keuringen uit, zowel op de praktijk als onderweg. Mijn werkgebied bestrijkt hiervoor een groot deel van Noord Nederland.”

 

 

Naar kennisartikel Röntgenologie