Paardenarts
Paardenkliniek

Dierenartsenpraktijk De Driehoek

Dierenartsenpraktijk De Driehoek is een vooruitstrevende eerstelijns praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Van oudsher is het werkterrein het gebied binnen de driehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer.

Onze hoofdvestiging is in Klarenbeek. In Twello hebben wij een tweede vestiging.    

Dierenartsenpraktijk De Driehoek is goed geoutilleerd in de eerstelijns paardenzorg. Binnen het team beschikken we over drie dierenartsen die zich extra bekwaam hebben gemaakt in de paardengeneeskunde.  Wij streven ernaar onze kennis up-to-date te houden door regelmatig nascholingen te  volgen en intercollegiaal overleg. Voor het maken van afspraken en rijden van visites zijn wij geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:15 – 18:00 uur. Voor spoedgevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar (055 3012255, keuzetoets 1)

Tijdens het telefonisch spreekuur van maandag tot en met zaterdag van 8:15 – 9:15 uur is er een dierenarts beschikbaar voor overleg en het aanmelden van visites. Voor u, als paardenliefhebber, proberen wij met regelmaat een informatie avond te organiseren om u mee te nemen in de wereld van paardengezondheid en welzijn.

 

Lees meer

Onze expertises

Gebit paard Gebit paard Gebit paard
Gynaecologie Gynaecologie Gynaecologie
Voeding Voeding Voeding

Contactgegevens

Geopend Sluit om 18:00 uur
Bekijk openingstijden & spreekuren
24/7 spoeddienst

0553 01 22 55 (Ook voor spoed)

We helpen je graag met deze diensten

  • Bloedonderzoek
  • Castratie
  • Fertiliteitsbegeleiding
  • Tandheelkunde/gebitsverzorging
  • Voedingsadvies
Bekijk alle diensten

Onze artsen

Bekijk onze kliniek