Paardenarts
Zoek op aandoening of onderwerp

HorseFitShop

HorseFitShop, inmiddels een begrip in de paardenwereld wanneer het aankomt op de gezondheid en het welzijn van je paard. Elke paardeneigenaar wil uiteraard het beste voor zijn paard en HorseFitShop wil daar graag bij helpen door het grootste assortiment supplementen en verzorgingsproducten aan te bieden. Daarnaast hebben we het hele jaar door aantrekkelijke acties en kortingen op de producten die jouw paard op dat moment doorgaans goed kan gebruiken.

Alles voor jouw paard

HorseFitShop biedt een zeer uitgebreid assortiment van supplementen en verzorgingsproducten van dé topmerken, zoals NAF, Pavo, Puur, De Groene Os, Phytonics, Cavalor, Pharmahorse en Synovium. Daarnaast heeft HorseFitShop een zeer uitgebreide en vakkundig samengestelde huismerk-lijn met supplementen en kruidenmixen. HorseFitShop biedt naast supplementen en verzorgingsproducten voor je paard ook therapeutische producten van onder andere Back on Track. Ook vind je bij HorseFitShop anatomisch gevormde hoofdstellen, beenbeschermers en zadeldekken. En heeft je paard een deken nodig? Kijk dan eens tussen de dekens van Bucas en Horseware.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar onze website en bekijk het complete assortiment:

www.horsefitshop.nl

Kundig advies voor jouw paard

Daarnaast willen we jou zoveel mogelijk informeren en adviseren op het gebied van de gezondheid en het welzijn van je paard. Je kunt bij ons terecht voor kundig advies en tips op het gebied van gezondheid en paardenwelzijn. Dus ben jij bewust bezig met de gezondheid en het welzijn van je paard? Dan ben je bij HorseFitShop aan het juiste adres. We zijn continue bezig met het verbreden van onze kennis zodat we jou van kundig advies kunnen blijven voorzien.

HorseFitShop

HorseFitShop

Sportmassage voor paarden