Logo Paardenartsnl
Cavalor premium voeders

Innovatie

Onderzoek leidt tot effectiviteit

Onderzoek ligt aan de basis van elk Cavalor®-product. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten alleen bij klanten mogen terechtkomen als voldoende fundamenteel onderzoek en praktijkproeven hun doeltreffendheid hebben bewezen. Geen wonder dat klanten over de hele wereld zeggen: ‘Cavalor®-producten werken echt.’

100% dopingvrij garantie

We hebben te maken met een sport die, terecht, sterk is gereguleerd wat betreft dopingregels. We moeten er bijgevolg zeer alert op zijn dat onze producten voldoen aan de regels en voorschriften van de paardensport. Daarom voeren we zeer grondige dopingcontroles uit op al onze producten. Cavalor® is één van de weinige bedrijven in de wereld dat garandeert dat zijn producten (indien gebruikt binnen onze voorgeschreven richtlijnen) voldoen aan de FEI en Jockey Club regels.

Kwaliteit

Door innovatie alleen creëer je geen geweldige producten. Vooral in een gebied waar de “eindgebruiker” niet kan zeggen of het product al dan niet werkt.

Om van goede ideeën echt geweldige paardenvoedingsproducten te maken, heb je drie dingen nodig:

1. De best mogelijke grondstoffen.

Er bestaan grote verschillen in de kwaliteit van grondstoffen. Bij Cavalor® wordt elke partij grondstoffen door ons voedingslaboratorium gecontroleerd, waarbij de effectiviteit, stabiliteit en absorptie-eigenschappen bepaald worden.

2. De best mogelijke productie- en kwaliteitscontroleprocessen.

3. Een manier om onze producten aan onze klanten te leveren op de meest efficiënte en praktische manier.

Cavalor’s Advanced Quality Process begint met de selectie van de grondstoffen en eindigt met de levering van een kwalitatief hoogwaardig product (voeder, supplementen en verzorgingsproducten) aan de eindgebruiker. Onze productieprocessen voldoen aan de GMP (Good Manufacturing Practices) en HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) normen. Wij garanderen een volledige traceerbaarheid van de aard en de oorsprong van de grondstoffen en archiveren monsters van alle geproduceerde producten.

Algehele ervaring

Cavalor® vindt dat de geur van het voeder of supplement dat je aan je paard geeft even belangrijk is voor het paard als voor diegene die om 6 uur ‘s morgens de paarden verzorgt en voedert. Bij Cavalor® gaat het niet alleen om fantastische ideeën, of om geweldige productieprocessen. Het gaat erom dat onze producten gebruiken een geweldige ervaring is voor de paarden, uiteraard, maar ook voor diegenen die de paarden verzorgen.

Resultaten

Gedurende zijn 27-jarig bestaan is Cavalor® erin geslaagd om de meest prestigieuze en opvallende vertegenwoordigers van de hippische disciplines aan te trekken. En dat met één enkele troef: een serie producten die werken zoals geadverteerd, en die, op een meetbare manier, de prestaties en het welzijn van kampioenpaarden echt verbeteren. Het is een geweldig bewijs van het Cavalor®-merk dat zo veel wereld- en olympische kampioenen, wereldbekerwinnaars en andere topruiters op onze producten vertrouwen om op het hoogste niveau te concurreren.

Ruiters die hun paarden verzorgen en van hen houden, weten dat ze door Cavalor® te kiezen, de beste beslissing voor de gezondheid van hun paard maken, of dat nu een grand prix-kampioen of een recreatief rijdier is. Bij Cavalor® kijken we naar het hele spectrum aan noden en behoeften dat een paard in zijn leven heeft en wij doen ons uiterste best om aan die behoeften te voldoen opdat zowel het paard als zijn eigenaar en ruiter op lange termijn gelukkig zijn. Daarom komen duizenden en duizenden klanten van over de hele wereld, jaar na jaar, bij ons terecht.

Meer informatie over Cavalor

Bezoek voor meer informatie de website

Rubrieken

VoedingSupplementenCare producten

Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/cavalor/