Logo Paardenartsnl
 Voor gewichtsvermindering

Wat is Bonpard Non-Obesitas?

Bonpard Non-Obesitas is speciaal ontwikkeld om paarden met overgewicht verantwoord te laten afvallen. Paarden met overgewicht hebben een verhoogd risico op hoefbevangenheid en insulineresistentie.  Verantwoord vermageren met Bonpard Non-Obesitas verlaagt deze risico’s en verbetert het welzijn en de gezondheid van het paard.

Wat zit er in Bonpard Non-Obesitas?

Het kaf van haverkorrel zorgt voor een hoog vezelgehalte (20%) in Bonpard Non-Obesitas, luzernemeel en sojabonen zijn de eiwitbronnen. Om spierafbraak tegen te gaan tijdens het vermageringsproces is een eiwitrijke aanvulling nodig. Bonpard Non-Obesitas bevat 16% ruw eiwit. Daarnaast zijn vitamines, mineralen en spoorelementen in hoge mate aanwezig zodat het paard geen tekorten krijgt.

Wat doet Bonpard Non-Obesitas?

Het totale vermageringsdieet met Bonpard Non-Obesitas levert minder energie dan het paard nodig heeft. Door minder energie te voeren dan het paard verbruikt zal het paard vermageren. De aanvulling met eiwit, vitamines, mineralen en spoorelementen gaan tekorten tegen. Training versnelt de vermagering doordat spieren op het moment van training meer energie verbruiken én getrainde paarden over de gehele dag meer energie verbruiken.

Wat maakt Bonpard Non-Obesitas uniek?

Een op-maat voerschema met Bonpard Non-Obesitas zorgt er voor dat een paard verantwoord kan vermageren. Om tot een passend rantsoen te komen, is het belangrijk het gewenste gewicht als uitgangspunt te kiezen voor het voerschema. Zorg ook voor het juiste ruwvoer. Door het op-maat voerschema te volgen past het totale rantsoen bij de unieke eisen die het paard stelt en levert Bonpard Non-Obesitas de gewenste aanvulling in voedingsstoffen.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.bonpard.com

Heb je een paard met terugkerende gezondheidsproblemen en zoek je naar een blijvende oplossing, raadpleeg dan een dierenarts. Iedere dierenarts in Nederland en België kan beschikken over Bonpard dieetvoeders voor paarden.

Natuurlijk kun je voor vragen ook contact met ons opnemen: info@bonpard.com.


Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/partners/bonpard/bonpard-non-obesitas/