Logo Paardenartsnl

Paardenarts.nl

Persbericht | Paardenarts Morgan Lashley hoofdredacteur van platform Paardenarts.nl

“Een eigenaar wil à la minute betrouwbare informatie als zijn paard iets mankeert”

ZWOLLE, 12-12-2018 – Paardenarts Morgan Lashley wordt vanaf 1 januari 2019 veterinair hoofdredacteur van het online platform Paardenarts.nl. Dit nummer 1 informatieplatform over paardengezondheid en -welzijn geeft paardenliefhebbers betrouwbare en onafhankelijke informatie geschreven door paardenartsen. De behoefte aan online informatie groeit explosief bij de paardenliefhebber. Zo wordt de Veterinaire Kennisbank van Paardenarts.nl maandelijks zo’n 50.000 – 75.000 keer geraadpleegd. Het platform, dat vandaag precies zes jaar bestaat, zit niet stil en gaat in 2019 naar een nog hoger level samen met Morgan Lashley, jarenlang verbonden als paardenarts, osteopaat en chiropractor bij Paardenkliniek De Raaphorst in Wassenaar en bij revalidatiecentrum
Sport Horse Health Plan.

 

Lees volledig persbericht 

 

 


Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/2018/12/paardenarts-morgan-lashley-hoofdredacteur-van-platform-paardenarts-nl/