Logo Paardenartsnl

Paardenarts.nl

Lingehoeve Diergeneeskunde heeft wereldprimeur met unieke CT-scan voor paarden

27-9-2018 | Paardenarts.nl was te gast bij Lingehoeve Diergeneeskunde te Lienden bij de introductie van een unieke CT-scanner. Het moderne diergeneeskunde centrum beschikt vanaf heden als eerste en enige in de wereld over een hypermoderne CT-scanner die probleemgebieden bij paarden kan opsporen die voorheen niet mogelijk waren. Deze unieke CT-scan heeft een ring van een dusdanige diameter dat de heupen en de volledige hals van een paard erin passen. Ook voor andere veterinaire problemen is de nieuwe CT-scan een uitkomst.

Lees volledig nieuwsbericht

 

 

 


Link naar deze pagina: https://www.paardenarts.nl/2018/09/lingehoeve-diergeneeskunde-heeft-wereldprimeur-met-unieke-ct-scan-voor-paarden/